Referrencer & anbefalinger

Kasper er en utrolig intelligent og forretningsorienteret person, som jeg har haft glæden af at samarbejde med i forbindelse med Fri BikeShop’s online marketing. Kasper er utrolig stærk indenfor e-business og forstår at skabe synergi mellem de forskellige discipliner. Han er god til at sætte sig ind i virksomhedens korte- og langsigtede mål samt bidrage hertil og sikre udviklingen i den rigtige retning. Kasper er god til at skabe målbare resultater samt afstemme forventninger og styre projekter. Jeg kan stærkt anbefale Kasper til alle senior management positioner.

Mathias Duelund, Direktør Fri Selskabet & Digital Manager Fri Bikeshop

 

Igennem de seneste år har jeg, sammen med mine dygtige kollegaer, hjulpet en række ambitiøse virksomheder – her er et lille udpluk:
morsoescanpankvik

Har arbejdet sammen med Kasper i 3 år, og vil til enhver tid anbefale ham. Han er larmende dygtig til sit fag – både på et strategisk og teknisk niveau. Samtidig er han drevet af en naturlig interesse, der gør, at han er meget engageret og automatisk holder sig opdateret på, hvad der rør sig inden for online marketing m.m.. Og så er han en meget vellidt og god kollega, som altid står klar til at hjælpe – selv når tingene går stærkt. Jeg håber ikke at have arbejdet sammen med Kasper for sidste gang.

Helena Dorothea Rudolph, Head of marketing, Legoland Resort

invitaimercofonaFri_bikeshopdanskiebay

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Kasper i lidt over 1,5 år. Jeg giver Kasper mine bedste anbefalinger som kollega og ven. Kasper er et overskudsmenneske som i den grad smitter af på kolleger og kunder i hverdagen. Dette gælder både hans humør, hans videnbegærlighed og den selvtillid der præger hans arbejde.

Det, der skinner igennem hos Kasper, er, at han, foruden at være kreativ idémager også er en fantastisk afslutter. Det er en stærk kvalitet, at man både kan søsætte projekter og få dem afsluttet til UG. Jeg oplever Kasper som en proaktiv og fagligt kompetent kollega, som forstår at udvikle sine kunder – om det er store koncerner eller 1-mandsvirksomheder spiller ingen rolle.

Kent Riddersholm Nielsen, Head of search hos GroupM

botex

wagnersilvantoejeksperte

kaza

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *