Speaker & oplægsholder

Som “born digital” har jeg de seneste 10 år professionelt arbejdet med at vækste større virksomheder igennem digital forretningsudvikling, strategi, e-handel, digital markedsføring og digital transformation. Altid datadrevet og benhård fokus på resultater.

Jeg har drevet egne webshops og skabt en international fintech virksomhed, men bruger mine primære tid som leder af digital marketing teamet i No Zebra og som konsulent for en række af de største e-handelsvirksomheder her i landet.

I de seneste år  har jeg også haft fornøjelsen af, at dele ud af min viden til en række spændende digitale konferencer heriblandt Digital Markedsføring, IT-Days, Internetweek, Ebusiness Danmark & FDIH e-handelskonferrencen.

Udover mit job som Chief Digital Officer hos No Zebra, hvor jeg leder et team af passionerede konsulenter, er jeg medstifter af fintech virksomheden ExchangeMyCoins.com, som i dag har kunder fra mere end 80 lande.

Kontakt mig for at høre nærmere muligheden for et speak/foredrag.

Tidligere speaks:
– Fremtidens e-handel – De vigtigste trends & tendenser
– Undgå at dø online: 10 essentielle SEO-faktorer
– Personalisering: Intelligent personligt kommunkation via data
– Konverteringsoptimering: Øg indtjeningen fra dine eksisterende online kunder
– Lær af de store: Digital transformation og vækst 10x

 

2015-09-26 23_19_14-Window

 

Som konsulent har jeg igennem de senere år, sammen med mine dygtige kollegaer, hjulpet hundredevis af virksomheder – her er et udpluk:

wagner silvan toejeksperte morsoe scanpan kaza kvik invita imerco fona Fri_bikeshop danski ebay botex