E-mail marketing

E-mail flows – Automatiser din e-mail marketing indsats

Email flows - Opsætning af automatiske email flows og triggers

E-mail marketing er en stor udfordring for mange virksomheder, da det ofte kræver meget planlægning og en krævende manuel arbejdsgang. Men med automatiske e-mail flows kan du både spare tid og penge, og samtidig få endnu flere kunder i butikken.  For dig og din virksomhed kan automatiske e-mail flows lyde ret avanceret, og ja det kan de også være, men det behøver de langt fra at være. Et e-mail flow kan sagtens være en simpel opfølgning på et køb, i form af en tilfredshedsopfølgning afsendt kort tid efter købet og yderligere en mer-salgs mail, 14 dage senere, med relaterede produkter. Et flow som det, kan det fleste e-mail marketing værktøjer løfte, så om du arbejder med Campagin Monitor, Mailchimp, Responsys eller ExactTarget eller et helt andet værktøj, så har du sandsynligvis allerede motoren på plads.

I den anden ende af skalaen, har vi de mere intelligent e-mail flows, der sendes med udgangspunkt i en lang række data om kunden, og er langt mere avancerede at opsætte. Det kræver meget data, som du har 100% styr på i dit e-mail værktøj (eller integrationen hertil) og det kræver planlægning, da du aldrig må ende med at spamme kunden igennem overskuelige flows, der bare sprøjtes ud til højre og venstre. Har du så styr på din data og har mange forskellige data om dine kunder, ja så er der uendelige muligheder for intelligente e-mail flows. Har du ikke  styr på dine data, jamen så skal du jo igang med, at få styr på, hvad du skal have styr på, for at automatisere din e-mail marketing indsats. Målet er selvfølgelig at tjene mere. Dvs. flere kunder og en mindre arbejdsindsats ved hjælp af automatiske udsendte e-mails, der både er relevante for kunden hvad angår indhold og timing.

Jeg har skrevet et længere blog-indlæg om emnet på webdanmark.com bloggen, hvor jeg kommer nærmere ind på dine muligheder med e-mail flows og hvad der er vigigtigt – så klik her for at læse mere om automatiske e-mail flows nu og hold dig opdateret, for mit næste blog indlæg går endnu mere i kødet på emnet. God læsning.

Læs mit blog indlæg om automatiske e-mail flows på webdanmark.com bloggen her.

2 comments

 1. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources
  back to your website? My website is in the exact same area
  of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot
  of the information you provide here. Please let me know if this alright with you.
  Many thanks!

 2. Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to
  see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *